Desitja més informació?

Professionals

Anna Romeu

Anna Romeu

anna.romeu@centrecapsi.com

Psicòloga clínica

Anna Romeu Mateu, psicòloga col·legiada nº 11336 del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Màster Especialista en Salut Mental per la UOC, Màster en Teràpia Breu Estratègica per l'Institut de Teràpia Breu de Arezzo, Itàlia, especialista acreditada en Psicologia d'emergències, psicologia del trauma i del dol, fundadora de la Unitat de Trauma, Crisi i Conflictes de la UAB i docent de l'Escola de Postgrau de la UAB.

Natàlia Figueras

Natàlia Figueras

natalia.figueras@centrecapsi.com

Psicòloga clínica

Psicòloga col·legiada nº 18.328 del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en prevenció i tractament de conductes addictives per la Universitat de València. Especialista en Teràpia Breu Estratègica. Especialista en infància i adolescència.

Gemma Pallàs

Gemma Pallàs

gemma.pallas@centrecapsi.com

Coach

Llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona.
Postgrau en Coaching Executiu i Personal a la Universitat Pompeu Fabra.
Màster en Coaching Executiu i Personal a la Universitat Pompeu Fabra.
Fundadora de Coaching Retroba't.
Practitioner en Programació Neurolingüística per l'escola PNL Creativa.


Sònia Mestre

sonia.mestre@centrecapsi.com

Psicòloga clínica

Psicòloga Col.legiada nº10056 del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i formació a l'Unitat de Teràpia de Conducta (UTC) de la Universitat de Barcelona. Postgrau en Intervenció en Patologia Dual (Salut Mental i Transtorns de la Conducta en persones amb discapacitat i dependència).